Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä1788g6259kcal116.2g590.2g393.4g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl104g136kcal13.5g0.5g8.9g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g79g441kcal1.6g51.1g26g0.6g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 715g305kcal24.2g34.3g7.2g0g
Sokeri 89g363kcal0g89.3g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)233g442kcal0.9g106.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g15891kcal312.8g1744.6g871g1.2g
Valittu annoskoko3008g7946kcal156.4g872.3g435.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna1504g3973kcal78.2g436.2g217.8g0.3g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587