Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1527g5343kcal183.2g1053.3g29g76.3g
Vesi, vesijohtovesi 964g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g241g795kcal38.6g13.3g65.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 64g127kcal0.9g1.2g12.9g2.8g
Kuivahiiva, annos 11g18g64kcal8g7.1g1.1g0g
Siirappi 24g73kcal0g17.9g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)80g579kcal0g0g64.3g0g
Auringonkukansiemen 80g477kcal18.5g10.1g39.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g14915kcal498.4g2205.8g424.4g167.8g
Valittu annoskoko3008g7457kcal249.2g1102.9g212.2g83.9g
Annoskoko puolitettuna1504g3729kcal124.6g551.5g106.1g42g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054