JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1912g574kcal19.1g114.7g3.8g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g765g688kcal38.2g114.7g7.6g3.1g
Valkosipuli 121g131kcal9.6g19.7g0.7g2.5g
Basilika, tuore 32g8.6kcal1g0.3g0.3g0.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g32g42kcal1g6.7g1.9g4.5g
Timjami 32g90kcal2.9g8.6g2.4g11.8g
Sokeri 77g310kcal0g76.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g3723kcal145g687g33.8g48.2g
Valittu annoskoko3008g1862kcal72.5g343.5g16.9g24.1g
Annoskoko puolitettuna1504g931kcal36.3g171.8g8.5g12.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382