Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka500g700kcal115g0g25g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 200g250kcal42g0g9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g600g144kcal10.8g18g3g11.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss88g343kcal10.6g42.2g15g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g400g340kcal5.6g17.6g28g1.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g100g100kcal3g2.5g54g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g5123kcal386.4g170.8g412.4g25.6g
Valittu annoskoko3008g2562kcal193.2g85.4g206.2g12.8g
Annoskoko puolitettuna1504g1281kcal96.6g42.7g103.1g6.4g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653