Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g198kcal1.2g1.7g20.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g170kcal0.2g0.2g18.6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g35g133kcal10.1g0g10.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 58g37kcal1.7g2.8g2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.6g0.5kcal0.1g0g0g4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g4.6g0kcal0g0g0g4.6g
Riisijauho / -hiutale 32g116kcal2.5g25.3g0.2g0.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g10g7.4kcal0.5g1.2g0g6.9g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g26g30kcal4.7g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1441kcal43.8g74.8g104.8g33.2g
Valittu annoskoko301g721kcal21.9g37.4g52.4g16.6g
Annoskoko puolitettuna151g360kcal11g18.7g26.2g8.3g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656