Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 22g117kcal0.2g0.2g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl12g40kcal1.6g6.5g0.8g1.3g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow15g2.2kcal0.3g0.2g0g0.3g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g53g84kcal4.2g2.1g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen29g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g1177kcal57.6g61.4g78.6g6g
Valittu annoskoko301g589kcal28.8g30.7g39.3g3g
Annoskoko puolitettuna151g294kcal14.4g15.4g19.7g1.5g
Arvot/100g100g195kcal9.6g10.2g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564