Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 87g286kcal8.9g58g1g2.9g
Maitorahka (Pirkka)87g58kcal10.5g3.5g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g35g108kcal9.1g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1036kcal66.4g131.4g25.4g5.8g
Valittu annoskoko301g518kcal33.2g65.7g12.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna151g259kcal16.6g32.9g6.4g1.5g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206