Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia175g246kcal29.8g0g14g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)4.2g18kcal0.3g2.6g0.6g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g110g33kcal1.1g6.6g0.2g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g801kcal62.4g18.4g53.2g0g
Valittu annoskoko301g401kcal31.2g9.2g26.6g0g
Annoskoko puolitettuna151g200kcal15.6g4.6g13.3g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435