Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)131g165kcal24.8g4.5g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g12g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta4.4g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kevytkerma88g105kcal2.8g3.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g665kcal57.2g24.8g37.4g3g
Valittu annoskoko301g332kcal28.6g12.4g18.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna151g166kcal14.3g6.2g9.4g0.8g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787