Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen94g130kcal17.8g0g6.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g187g66kcal1.9g12.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g435kcal39.8g26.2g18.8g0.6g
Valittu annoskoko302g217kcal19.9g13.1g9.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna151g109kcal10g6.6g4.7g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115413