Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Voileipäkinkku,snellman9g9kcal1.6g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Puolukka 45g18kcal0.2g3.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g861kcal70.4g33.6g48.2g4.8g
Valittu annoskoko301g431kcal35.2g16.8g24.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna151g215kcal17.6g8.4g12.1g1.2g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514