Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g150g165kcal34.5g0g2.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g17g74kcal0.9g0.7g7.5g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g663kcal73.8g12g33.8g1.2g
Valittu annoskoko302g332kcal36.9g6g16.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna151g166kcal18.5g3g8.5g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868