Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g38g131kcal4.9g26.2g0.6g1.1g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen60g83kcal11.4g0g4.2g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g27g49kcal1.4g1.7g4g0.9g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g23g81kcal6.3g0.4g6.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.1g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)30g48kcal0.8g0.8g4.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g852kcal52.6g70.2g39.2g6g
Valittu annoskoko302g426kcal26.3g35.1g19.6g3g
Annoskoko puolitettuna151g213kcal13.2g17.6g9.8g1.5g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.6g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027