Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 65g8.2kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Tomaatti, tuore56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 85g160kcal22.9g0g7.6g0g
Kurkku, tuore34g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g544kcal63.6g7g28.6g3.2g
Valittu annoskoko302g272kcal31.8g3.5g14.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna151g136kcal15.9g1.8g7.2g0.8g
Arvot/100g100g90kcal10.5g1.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751