Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 198g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.2g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli57g169kcal2.1g2.5g16.9g0.1g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g573kcal7.2g18.8g51.2g4.6g
Valittu annoskoko302g286kcal3.6g9.4g25.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna151g143kcal1.8g4.7g12.8g1.2g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716