Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 350g265kcal6.5g53.9g0.7g3.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 350g477kcal9.3g85g8g12.3g
Fenkoli, annos 100g350g108kcal4.3g25.5g0.7g10.8g
Kasvisliemikuutio 39g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g175g210kcal5.6g7.9g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1748g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g2355kcal58.8g355g71.8g54.4g
Valittu annoskoko3010g1178kcal29.4g177.5g35.9g27.2g
Annoskoko puolitettuna1505g589kcal14.7g88.8g18g13.6g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094