Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g150g479kcal12.9g102.1g2.3g10.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g150g544kcal11.3g114.4g3.7g5.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan225g788kcal18.9g171.2g0.2g2.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkoviini kuiva 526g360kcal1.6g3.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g5004kcal103g826.4g59g50.6g
Valittu annoskoko3012g2502kcal51.5g413.2g29.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna1506g1251kcal25.8g206.6g14.8g12.7g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275