Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1798g2518kcal92.8g502.8g12.2g61.1g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen450g90kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 540g1627kcal115.1g3.6g129.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g8572kcal429.4g1057.8g286.8g144.2g
Valittu annoskoko3012g4286kcal214.7g528.9g143.4g72.1g
Annoskoko puolitettuna1506g2143kcal107.4g264.5g71.7g36.1g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311