Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka501g701kcal115.2g0g25g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 200g251kcal42.1g0g9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g601g144kcal10.8g18g3g11.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss88g344kcal10.6g42.3g15g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g401g341kcal5.6g17.6g28g1.2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g100g100kcal3g2.5g54.1g0g
Voi 80g581kcal1g0.3g65.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g5130kcal387g171g412.8g25.6g
Valittu annoskoko3012g2565kcal193.5g85.5g206.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna1506g1283kcal96.8g42.8g103.2g6.4g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653