Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix23g20kcal0.4g3.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 601g458kcal11.3g93.1g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.8g2.3g0g0g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Paistijauheliha 10%300g511kcal60.1g0g30g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6029g2512kcal160g258.8g80.2g39.4g
Valittu annoskoko3015g1256kcal80g129.4g40.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna1507g628kcal40g64.7g20.1g9.9g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619