Päivikin Suklaamoussekakku

Pohja:
2 munaa
0,75dl sokeria
0,5dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,75dl leivinjauhoja
1rkl kaakaojauhetta

3g rasvaa (teflon) vuoan voiteluun.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi sokerivaahdon sekaan.

Paista 175 asteisessa uunissa n.30min.

Anna pohjan jäähtyä.

Halkaise kolmeen osaan ja kostuta maitokahvilla.

Täyte:
n.115g (kuohu) kermaa
200g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 Fazerina patukka
4g BlåBand kevyt suklaavaahto-jauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi, vatkaa sekaan tuorejuusto ja raastettu suklaa.

Vatkaa vielä jauhe sekaan.

Laita kostutettujen kakkulevujen väliin puolet ja puolet ja nosta tekeytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.

Kuorruta seuraavana päivänä Esim.

Flora Vispi 20%lla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Vikki83

Vikki83 sanoi...

Reseptin ei ole tarkoituskaan olla terveellinen, se on ainoastaan syntisen hyvää.

lauantai 13.11.2010 klo 19:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g36kcal0g8.7g0g0.1g
Vehnäjauho, durum 9g33kcal1.2g5.9g0.2g1.2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3g10kcal0.7g1.3g0.6g0.3g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl39g131kcal0.8g1.2g13.5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g67g180kcal5.3g8g13.3g0g
Fazerina (44g patukka)15g80kcal1.4g7.5g5g0.1g
Kevyt Kaakaovaahto, Blå Band (1 pss)1.3g6.1kcal0.2g0.7g0.3g0g
Flora vispi 20%72g158kcal2.1g3.6g14.3g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g6.7g0.1kcal0g0g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g4.7g19kcal0.1g4.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g1670kcal33.4g142.2g104g3.4g
Valittu annoskoko302g835kcal16.7g71.1g52g1.7g
Annoskoko puolitettuna151g418kcal8.4g35.6g26g0.9g
Arvot/100g100g276kcal5.5g23.5g17.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202414