Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g78g23kcal0.8g3.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.3g2.2kcal0g0.4g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g31g53kcal0.8g1.9g4.7g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g31g56kcal0.8g2.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g394kcal6.6g26.2g27g1.2g
Valittu annoskoko303g197kcal3.3g13.1g13.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna151g99kcal1.7g6.6g6.8g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.3g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430