Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g22g127kcal4.8g4.3g11.1g0g
Voi 60% rasvaa 15g83kcal0.1g0.1g9.3g0g
Liivatelehti, gelatiini87g305kcal74.8g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g3.3g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa22g122kcal1.7g8.1g9.2g2.6g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g22g112kcal1.9g6.4g8.7g1.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g44g112kcal2.6g1.4g10.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka22g82kcal0.3g20.1g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl66g236kcal1.3g1.8g24.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g2359kcal175g84.4g147.4g7.8g
Valittu annoskoko303g1179kcal87.5g42.2g73.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna152g590kcal43.8g21.1g36.9g2g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190