Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 66g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%131g223kcal12.9g9.7g14.4g0g
Paprika, punainen28g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Nuudeli, keitetty, suolaton 70g93kcal2.7g17.7g0.9g0.9g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Chili paprika punainen4.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g750kcal38g60.8g37.4g6.2g
Valittu annoskoko303g375kcal19g30.4g18.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna152g188kcal9.5g15.2g9.4g1.6g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407