Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1805g326kcal10.1g45.1g7.2g12.6g
Vehnäjauho puolikarkea 181g620kcal18.4g126.4g2.2g6.3g
Kananmuna kuoreton 497g708kcal62.1g1.5g50.9g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki451g406kcal67.7g11.3g9g0g
Sipuli kuivattu 45g123kcal4.7g15.8g0.7g15.8g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g5163kcal326g400.2g230.2g69.4g
Valittu annoskoko3024g2582kcal163g200.1g115.1g34.7g
Annoskoko puolitettuna1512g1291kcal81.5g100.1g57.6g17.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470