Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1956g1489kcal36.8g303.1g3.9g19.6g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)698g279kcal28.6g37g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Maustekurkku279g46kcal2g8.4g0.3g5g
Ruohosipuli, tuore35g9kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)18g3.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g3701kcal136.8g712.2g16g51.2g
Valittu annoskoko3024g1851kcal68.4g356.1g8g25.6g
Annoskoko puolitettuna1512g925kcal34.2g178.1g4g12.8g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234