Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 1200g338kcal12.8g51.6g2.3g24.6g
Sianliha keskiarvo 900g1966kcal164.5g0g146.7g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 450g1755kcal9.6g9.9g189g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g9051kcal388.6g168.6g747.4g77.8g
Valittu annoskoko3024g4525kcal194.3g84.3g373.7g38.9g
Annoskoko puolitettuna1512g2263kcal97.2g42.2g186.9g19.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824