Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g2003g1362kcal32g298.4g2g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow120g162kcal8.9g14.4g7.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)401g341kcal4g14g28g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)200g521kcal52.1g3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g4770kcal194g659.6g143.4g0g
Valittu annoskoko3024g2385kcal97g329.8g71.7g0g
Annoskoko puolitettuna1512g1193kcal48.5g164.9g35.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438