Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g800g881kcal184.1g0g14.4g0g
Valkopippuri, annos 1g4.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g18g49kcal3.5g0.9g3.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g800g240kcal8g48g1.6g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g720g238kcal20.2g38.9g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g360g58kcal7.2g5g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima120g468kcal34.8g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g4587kcal515.6g185.6g193.8g0.4g
Valittu annoskoko3024g2294kcal257.8g92.8g96.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna1512g1147kcal128.9g46.4g48.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953