Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 703g533kcal13.2g108.4g1.4g7g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper422g675kcal46.4g54.9g29.5g0g
Sipuli (kuorittu)422g114kcal5.5g20.3g0.8g7.2g
Punajuuri 422g162kcal4.2g29.1g0.8g10.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 352g117kcal2.2g19.9g0.7g9.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g703g1463kcal21.1g43.6g133.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g6128kcal185.2g552.4g333.6g67.6g
Valittu annoskoko3024g3064kcal92.6g276.2g166.8g33.8g
Annoskoko puolitettuna1512g1532kcal46.3g138.1g83.4g16.9g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492