Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280g980kcal39.2g1.4g89.6g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g280g356kcal33.6g11.2g19.6g2.8g
Flora kevyt ruoka 7%140g119kcal1.4g6.3g9.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g280g336kcal9.5g10.1g28g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu560g706kcal61.6g1.7g50.4g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g1120g4144kcal50.4g347.2g280g41.4g
Juustoraaste Arla Magre 17%224g627kcal65g5.6g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g14627kcal530.6g780.8g1031g88.4g
Valittu annoskoko3024g7314kcal265.3g390.4g515.5g44.2g
Annoskoko puolitettuna1512g3657kcal132.7g195.2g257.8g22.1g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224