Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1457g5000kcal148.5g1020g17.5g51g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.7g12.7g0g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 224g1592kcal1.7g0.9g179.3g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa112g336kcal25.8g0g25.8g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g897g448kcal26.9g35.9g22.4g0g
Ruohosipuli, tuore45g12kcal0.6g1.7g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g15599kcal472g2143.8g541.2g103.4g
Valittu annoskoko3024g7799kcal236g1071.9g270.6g51.7g
Annoskoko puolitettuna1512g3900kcal118g536g135.3g25.9g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238