Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 80g132kcal13.4g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Maustekurkku40g6.6kcal0.3g1.2g0g0.7g
Kalaliemi laimennettu 80g2.4kcal0g0.2g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 30g89kcal5.6g0.7g7.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g73kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g636kcal40.4g10.2g48.2g3.4g
Valittu annoskoko303g318kcal20.2g5.1g24.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna152g159kcal10.1g2.6g12.1g0.9g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195