Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g25g80kcal4.5g11.3g1.9g4.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl125g436kcal17.5g79.8g3.9g6.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g25g77kcal4.2g13.5g0.7g3.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g1232kcal52.4g209.2g18g28.4g
Valittu annoskoko303g616kcal26.2g104.6g9g14.2g
Annoskoko puolitettuna152g308kcal13.1g52.3g4.5g7.1g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910