Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali187g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Siirappi 11g34kcal0g8.3g0g0g
Riisi puuroutuva 8g27kcal0.5g6g0.1g0.2g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g582kcal32g43.2g30.6g8.8g
Valittu annoskoko303g291kcal16g21.6g15.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna152g146kcal8g10.8g7.7g2.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590