Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 100g77kcal17.5g0g0.7g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g50g80kcal9g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g428kcal55g8.8g18.6g4.4g
Valittu annoskoko303g214kcal27.5g4.4g9.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna152g107kcal13.8g2.2g4.7g1.1g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895