Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g44g62kcal13.1g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.7g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g31g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Vihreä papu 25g8kcal0.5g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g331kcal32.4g23.2g11g4.2g
Valittu annoskoko303g165kcal16.2g11.6g5.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna152g83kcal8.1g5.8g2.8g1.1g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939