Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.4g2.9g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g37g44kcal1.2g1.3g3.6g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio1.6g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g296kcal18.6g8.8g18.6g6.4g
Valittu annoskoko304g148kcal9.3g4.4g9.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna152g74kcal4.7g2.2g4.7g1.6g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.4g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169