Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta131g197kcal26.2g0g10.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Ketsuppi, meira3.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g477kcal54.6g8.4g25.4g0.8g
Valittu annoskoko304g239kcal27.3g4.2g12.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna152g119kcal13.7g2.1g6.4g0.2g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160