Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]31g106kcal3.8g0g11.6g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 31g38kcal5.1g0g1.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty125g175kcal6.5g35g0.9g4.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g4.7g30kcal0.1g0.1g3.3g0g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)6.3g25kcal1.8g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Parmesan formaggio da pasta3.1g14kcal1.3g0g1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.6g4.6kcal0.2g0.2g0.3g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g63g69kcal1.9g4.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g1025kcal50.4g79.6g59g8.6g
Valittu annoskoko304g513kcal25.2g39.8g29.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna152g256kcal12.6g19.9g14.8g2.2g
Arvot/100g100g169kcal8.3g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853