Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale113g146kcal20.3g2.5g6.9g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras60g192kcal8.3g34.8g1.9g4.9g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 32g83kcal8.6g0g5.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g970kcal76.6g84.6g36.6g11.2g
Valittu annoskoko304g485kcal38.3g42.3g18.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna152g243kcal19.2g21.2g9.2g2.8g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789