Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 24g167kcal0.2g0.1g18.8g0g
Sokeri24g97kcal0g23.9g0g0g
Kaurahiutale 30g112kcal4.4g17.1g2.2g3g
Kaurajauho 10g39kcal1.5g5.9g0.8g1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 19g7.2kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen75g158kcal0.4g15.8g10.5g0.4g
Banaani, kuorittu 66g57kcal0.7g12g0.3g1.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 56g42kcal0.4g8.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana607g1358kcal15.6g169.2g66g12.6g
Valittu annoskoko304g679kcal7.8g84.6g33g6.3g
Annoskoko puolitettuna152g339kcal3.9g42.3g16.5g3.2g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.9g10.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343