Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 95g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 623g475kcal11.7g96.6g1.2g6.2g
Seiti pakaste 360g279kcal63.3g0g2.5g0g
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.7g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g34g44kcal1.5g7.4g0.8g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1561g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g160g64kcal1.4g9.9g0.3g4.5g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g184g83kcal5.5g8.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g2137kcal169.6g254.8g37g26g
Valittu annoskoko3030g1069kcal84.8g127.4g18.5g13g
Annoskoko puolitettuna1515g534kcal42.4g63.7g9.3g6.5g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442