Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen234g77kcal7.7g11.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio234g327kcal6.5g15.2g28g0g
Kirjolohifilee 584g966kcal97.8g0g64.2g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Tomaattisose tomaattipyree 82g62kcal3.7g10.5g0.2g0.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g53g34kcal3.9g4.7g0.3g0.1g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g70g11kcal0.5g2.1g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 117g203kcal20.6g0g13.5g0g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6062g3858kcal296.8g190.6g214.2g16g
Valittu annoskoko3031g1929kcal148.4g95.3g107.1g8g
Annoskoko puolitettuna1516g964kcal74.2g47.7g53.6g4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60890