Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g980g1372kcal186.2g25.5g61.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g800g2800kcal128g512g20.8g48g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6064g12054kcal901.2g1171.8g417.8g97.6g
Valittu annoskoko3032g6027kcal450.6g585.9g208.9g48.8g
Annoskoko puolitettuna1516g3014kcal225.3g293g104.5g24.4g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081