Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g256g381kcal11g81.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%800g960kcal24.8g35.2g80g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g80g204kcal14.6g37.2g6.2g13g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1680g3823kcal319.2g0g285.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g11363kcal794.2g310g788.8g26g
Valittu annoskoko3036g5682kcal397.1g155g394.4g13g
Annoskoko puolitettuna1518g2841kcal198.6g77.5g197.2g6.5g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745