Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana 599g196kcal3.7g33.3g1.2g15.3g
Juuriselleri 100g31kcal1.2g4.6g0.2g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 799g608kcal15g123.8g1.6g8g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta799g40kcal1.6g3.2g3.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas200g559kcal38g0g43.9g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6072g3182kcal130.6g377g103.2g77g
Valittu annoskoko3036g1591kcal65.3g188.5g51.6g38.5g
Annoskoko puolitettuna1518g796kcal32.7g94.3g25.8g19.3g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390