Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g583g350kcal5.8g26.3g23.3g0g
Kasvisliemikuutio 51g156kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Parsa 2333g361kcal29.9g28g4.7g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6076g2158kcal81.4g226.2g80.2g71.6g
Valittu annoskoko3038g1079kcal40.7g113.1g40.1g35.8g
Annoskoko puolitettuna1519g539kcal20.4g56.6g20.1g17.9g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894