Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6g6kcal0.4g1g0g0.1g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow120g102kcal5.5g18g0.6g6g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g331kcal15.4g49.4g6.2g16.4g
Valittu annoskoko304g166kcal7.7g24.7g3.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna152g83kcal3.9g12.4g1.6g4.1g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831