Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g63g206kcal10g38.7g1.2g3.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)78g23kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g904kcal58.8g91.2g32.6g10.4g
Valittu annoskoko304g452kcal29.4g45.6g16.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna152g226kcal14.7g22.8g8.2g2.6g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957